Jäsenille

Jäsenille – Oulun Ilmailukerhon käsikirja

”Jäsenille” -valikon sivut sisältävät entisen toimintatapakäsikirjan korvaten sen. Sivujen tarkoitus on tarkoitus on koota yhteen monet eri paikoissa julkaistut tiedotteet ja päätökset. Sivuston tarkoituksena on olla lyhyt opas siitä miten eri asioita kerhossa käytännössä tehdään ja miten toimitaan eri tilanteissa. Ajatuksena on että näiden ohjeiden julkaiseminen antaa yleiskuvan kerhon toimintatavoista ja mahdollisesti toimii kokoavana oppaana uusille kerholaisille sekä rutiineja vahvistavana myös kokeneille.

”Jäsenille”-valikon sivuista useimmat ovat suunatta yksinomaan kerhon jäsenten käyttöön ja sivuille on siksi asetettu salasanasuojaus. Salasanaa voi kysellä esimerkiksi Whatsapp ryhmästä tai sähköpostilla webadminilta.

Oulun Ilmailukerho on pääsääntöisesti purjelentokerho, joten opas on pitkälti kirjoitettu purjelentäjän näkökulmasta. Tarkoituksella on jätetty pois koulutustoiminta, jolla on omat ohjeensa sekä johtokunnan toiminta.

Tämä ohje sisältää myös ohjeita, jotka perustuvat ilmailumääräyksiin, lentokenttien pysyväismääräyksiin, Pudasjärven kaupungin leiriohjeisiin tai Oulun Ilmailukerhon johtokunnan tekemiin tai yleiskokouksen hyväksymiin asiakirjoihin, mutta tämä ohje ei korvaa tutustumista alkuperäisiin asiakirjoihin.

 1. Organisaatio ja yhteystiedot
 2. Maksut ja maksaminen
 3. Korvaukset ja kulukorvaukset
 4. Tiedottaminen
 5. Konekohtaisia ohjeita (purjekoneet)
 6. Lentotoiminta
 7. Lupakirjat , kevätkoululennot, matkalentolupa ja matkustajankuljetusoikeus
 8. Moottorilentotoiminnan ohjeita
 9. Toiminta EFPU
 10. Toiminta EFAH
 11. EFPU-Camping ohjeet
 12. Huoltotoiminta
 13. WWW-sivujen päivittäminen

Liity Oulun Ilmailukerhon ja Suomen Ilmailuliiton jäseneksi

Liity jäseneksi

Tietosuojakäytänteet

Oulun Ilmailukerhossa pidetään tärkeänä jäsenten ja yhteistyökumppaneiden tietoturvaa. Tietosuojakäytänteisiin voit tutustua oheisista selosteista:

Jäsenet ja sidosryhmät:

20180512-Tietosuojaseloste-OIK-jäsen-ja-sidosryhmärekisteri-v0.0

Koulutus:

20180512-Tietosuojaseloste-OIK-koulutuskirjanpito-v0.0

Päivitetty: touko 17, 2024 @ 16:28