Elämyksiä arjen yläpuolella
Oulun Ilmailukerho ry

Purjelentokoulutuksen esittelytilaisuus 31.1.2016

Lue lisää

Toiminta

Kerhon toimintapaikkoina ovat Ahmosuon lentokenttä Oulussa sekä Pudasjärven lentokeskus. Ahmosuolla lennetään alkukeväästä ja Pudasjärvellä toukokuun puolivälistä eteenpäin

Purjelento

Kerhon pääasiallinen toimintamuoto on purjelento. Purjelento perustuu nousevien ilmavirtausten, eli termiikkien, löytämiseen ja hyödyntämiseen. Kerhon kalusto koostuu yhteensä neljästä yksi- ja kaksipaikkaisesta purjelentokoneesta. Koneiden vuokrat 40e/tunti tai kausikortti 650e, jolla rajoittamaton määrä lentotunteja.

Koulutus

Kerho kouluttaa purjelentäjiä joka kesä peruskurssilla. Lupakirjaan tähtäävän peruskurssin lisäksi koulutustarjontaan kuuluvat esittely- ja tutustumiskurssit.

Hinauslento

Purjelennon hinauskoneena toimii Rallye Commodore 180 OH-SDA. Normaali hinauskorkeus on 500e ja kustantaa 30e. Lisämetrit 7e/100m.

Koulutus

Esittelytilaisuus 31.1.2016

Purjelennon ja kauden 2016 lentokoulutuksen esittelytilaisuus Kulttuuritalo Valveen kokoushuoneessa sunnuntaina 31.1.2016 kello 18-19. Paikalla koulutuspäällikkömme Janne Asikkala, joka kertoo tämän kauden purjelentokoulutuksesta ja sen eri vaihtoehdoista. Tervetuloa!
Osoite Hallituskatu 7, Oulu.

Koulutusasioissa ota yhteyttä sähköpostitse koulutus@oulunilmailukerho.fi tai puhelimitse koulutuspäällikköön, yhteystiedot löydät tästä.

Peruskurssi

Peruskurssi on lupakirjaan tähtäävä koulutus. Kurssiin kuuluu 70 kpl koululentoja sekä teoriakoulutus, hinta 2900e.

Peruskurssit alkavat yleensä kevättalvella maalis-huhtikuun aikana teorian lähiopetuksella ja itse lento-osa aloitetaan tyypillisesti kesäkuussa. Nopeimmillaan purjelentokurssin lento-osan voi suorittaa jopa kahdessa viikossa.

Purjelennon teoriaosan voit suorittaa myös verkossa! Katso Urheiluilmailuopisto.fi.

Tutustumiskurssi

Tutustumiskurssiin sisältyy kaksi lentoa lennonopettajan kanssa sekä hieman purjelennon teoriaopetusta. Tutustumiskurssin lennot voi sisällyttää peruskurssiin jos haluaa jatkaa lupakirjaan asti.

Tutustumiskursseja lennetään läpi kesän. Aikataulut sovitaan oppilaskohtaisesti. Hinta 250e.

Esittelykurssi

Esittelykurssiin sisältyy yksi lento lennonopettajan kanssa sekä kevyt teoriapaketti, jonka aikana selviää mistä lajissa on kysymys.

Esittelykusseja lennetään läpi kesän. Aikataulut sovitaan oppilaskohtaisesti. Hinta 150e.

Yhteystiedot

Kerhon toimihenkilöt ja yhteystiedot

Mikko Kiuttu

Puheenjohtaja

puheenjohtaja@oulunilmailukerho.fi

050 4078358

Janne Asikkala

Koulutuspäällikkö

koulutus@oulunilmailukerho.fi

050 3669270

<-- Analytics -->